www.coachcafebollenstreek.nl
www.nobco.nl
www.baan2baan.nl
www.tulphoeve.nl
www.silverlinde.com
www.sod-opleidingen.nl
www.zeezeilers.nl

 

Ceciel van der Heijden heeft tijdens haar jarenlange ervaring als leidinggevende in de commerciële dienstverlening samengewerkt met zeer veel kleine en grotere ondernemingen. Sinds vijf jaar is zij werkzaam als trainer en coach voor diverse opdrachtgevers.
Zij heeft onder meer de Post-HBO opleiding Bedrijfskunde voor de Arbeidsmarkt gevolgd en een Coachopleiding bij de Haagse Hogeschool. Daarnaast is zij NLP practitioner.
Ceciel van der Heijden “Ik ben een levenslustig mens, heb veel energie, maar kan ook heel goed de rust opbrengen om te luisteren naar de ander.
Ik hou van de uitdaging van bridgen en van de rust van zeilen of op het strand wandelen of gewoon van lekker koken voor en eten met vrienden.”
Van der Heijden Advies
Langevelderweg 97
2211 AE Noordwijkerhout
Aangesloten bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer: 28115707.

T 0252 - 372374
M 06 - 29517710
E ceciel@vanderheijdenadvies.nl

De DISC profielanalyse maakt voorkeurstijlen in gedrag en communicatie inzichtelijk.
DISC bevordert open communicatie, versterkt relaties en vergroot persoonlijke effectiviteit.


Waarvoor wordt DISC o.a. gebruikt?

Van der Heijden Advies is gecertificeerd in het afnemen van DISC profielanalyses door “The Institute for Motivational Living”. Wij maken zowel bij persoonlijke coaching als bij (team)trainingen veel gebruik van dit krachtige instrument.

“Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk”
“Mijn werk geeft me veel energie”
“Mijn werk geeft mij het gevoel zinvol bezig te zijn”
“Ik ontmoet interessante mensen in mijn werk”

Het klinkt zo simpel, maar jammer genoeg zijn bovenstaande uitspraken lang niet voor iedereen waar. Om diverse redenen kan het heel lastig zijn om uit te vinden wat u dat plezier en die bevrediging in uw werk geeft.

Aan de hand van een analyse van uw kernkwaliteiten en zingevende factoren krijgt u inzicht in wie u bent, wat u wilt, wat u kunt en wat u weet. Met dat persoonlijke inzicht kunt u keuzes maken in uw loopbaan. En als dan eenmaal duidelijk is waar uw hart werkelijk ligt zorgen we er samen voor dat u dat doel vervolgens ook bereikt!

Eén van onze klanten verwoordde het als volgt:
“Ik wil je nogmaals hartelijk danken voor de tijd en moeite die je voor me hebt genomen, ik heb er echt veel aan gehad! Het grootste compliment is misschien wel het feit dat direct de eerste sollicitatie succesvol is.”

Coaching is een vorm van individuele begeleiding waarbij u werkt aan een persoonlijk doel of probleem. Coaching helpt u om uw (levens) doelen helder te krijgen en ze daadwerkelijk te bereiken. Een coach motiveert u om het beste uit uzelf te halen en uw talenten te benutten.

Elk coachingstraject begint met een kennismakingsgesprek. Hierin bepalen wij samen of coaching voor u de juiste weg is en of wij met elkaar in zee gaan.

Een coachingstraject bestaat uit ongeveer vijf tot zeven gesprekken. Onze aanpak in deze gesprekken is pragmatisch en gericht op u en de interactie met uw omgeving. We hanteren geen vaste structuur, per gesprek stellen we vast wat de meest effectieve methode is. Zo nodig reiken we theorie en modellen aan, maar ook geven we feedback over wat ons opvalt in het hier en nu.
De doelstelling is altijd om u bewust te maken van uw denkpatronen en gedrag, zodat u kunt kiezen om het anders te doen. Sleutelwoorden van onze aanpak zijn: inspirerend, confronterend, resultaatgericht, zelfsturend en respectvol.

Wij zijn aangesloten bij de NOBCO en houden ons aan de Ethische GedragsCode zoals door hun gedefinieerd op hun website www.nobco.nl.


Het is onze missie om mensen en ondernemingen in hun ontwikkeling zodanig te inspireren dat zij de vrijheid ervaren te kunnen en te mogen zijn wie ze zijn. Hierdoor krijgen zij beslist meer plezier in hun werk. En juist dàt komt hun prestaties ten goede!

 

 

Van harte welkom op de website van Van der Heijden Advies!

Van der Heijden Advies verzorgt trainingen en coachingstrajecten op het gebied van communicatie en persoonlijke effectiviteit. Ook voor het maken van keuzes ten aanzien van uw loopbaan bent u bij Van der Heijden Advies aan het juiste adres.
Elk traject wordt op maat gemaakt op de vraag van de klant en kan zowel individueel als in groepsverband verzorgd worden.

Vanaf november 2008 organiseert Van der Heijden Advies samen met Baan Advies tweemaandelijks het CoachCafé Bollenstreek in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie en aanmelding zie www.coachcafebollenstreek.nl.

webdesign 2008 © A.G. DESIGN
“Zelfkennis is het begin
van alle wijsheid
en het einde
van de meeste illusies”
“Ga je mee verdwalen,
ik weet de weg”

Loesje
“Aan de wind
kun je niks veranderen,
maar de stand van je zeilen
bepaal je zelf”
home
missie
coaching
training
loopbaan
DISC profielanalyse
contact
links
“Er is altijd een keus"
“Het is niet
omdat dingen moeilijk zijn,
dat we niet durven. 
Het is omdat we niet durven,
dat de dingen moeilijk zijn”
“Als je doet
wat je altijd deed,
krijg je
wat je altijd kreeg”
Geen enkel individu is hetzelfde. Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Waarom dan genoegen nemen met trainingen die wél hetzelfde zijn?

Trainen alleen is niet voldoende. Daarom houden wij vooraf aan de training met iedere deelnemer een persoonlijk intakegesprek. Daarnaast maken wij veelal gebruik van de DISC profielanalyse waarmee ieders voorkeurstijl van gedrag en communicatie in kaart gebracht wordt.
Zo leren wij uw bedrijf en ieders specifieke werkzaamheden goed kennen en kan de training ècht op maat gemaakt worden. In overleg met u maken wij een programma wat er voor zorgt dat het geleerde in de praktijk gebracht wordt en blijft worden.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Communicatieve vaardigheden
• Diverse commerciële vaardigheden
• Persoonlijke effectiviteit
• Ontwikkelen van missie en visie
• Ontwikkelen van leiderschap